S O C I A L
BILLAR A TRES BANDES INTERCLUBS
Durant la primera convocatòria de la selecció de billar de l'Ateneu Arenyenc hi participaren 16 jugadors fent grups, per a tot seguit poder seleccionar els nostres quatre representants. Vam celebrar el primer Campionat Interclubs en el qual ens enfrontarem al Club Canet de Billar en la modalitat a tres bandes i amb partida de 40 40 entrades o vint i quatre caramboles, com era d'esperar ens enfrontàvem a un club de nivell superior i el resultat fou contundent, Ateneu 0, Canet 4. Malgrat el resultat i la manca d'entrenament dels nostres jugadors, les nostre desig és continuar competint i millorar el nostre nivell. La participació va ser prou alta i esperem que tot plegat ens empenyi a crear la suficient afició i que en permeti incorporar nous participants a aquest esport. Volem arribar a cotes més altes. Gràcies a tots.
SECCIÓ DE BILLAR

El proper dissabte dia 15 de novembre hem organitzat el 2n Concurs de scrabble del Maresme a l’Ateneu Arenyenc (C/Josep Anselm Clavé, 22, Arenys de Mar), amb col·laboració de la Federació Internacional de Scrabble en Català.
La inscripció és gratuïta i estarà oberta fins a un quart abans de començar el concurs. El correu de contacte i per inscriure’s és: plmaresme@plataforma-llengua.cat i contacte@fiscrabble.cat o al mateix Ateneu Arenyenc abans del concurs.

Hi haurà els següents premis:

- 1r premi: 1 caixa de 6 ampolles de cava per la llengua.
- 2n premi: 3 ampolles de cava per la llengua.
- 3r premi: 2 ampolles de cava per la llengua.
- Premi a la millor jugada amb l·l: 1 lot Moritz.
- Premi a l'scrabble de puntuació màxima: 1 lot Moritz.

Animeu-vos a participar en el joc de llengua per excel·lència!!!
Recordeu dissabte dia 15 a les 5 de la tarda a
l’Ateneu d’Arenys de Mar!!!
Us hi esperem!!!

El dissabte, 16 d'agost, dia de Sant Roc, del present 2014 va tenir lloc al Passeig Xifré (davant l'Ateneu) la
TRADICIONAL SIMULTÀNIA D'ESCACS
a càrrec del mestre internacional Joan Fluvià Poyatos. La secció de l'entitat en fou l'encarregada d'organitzar aquesta trobada d'esportistes de la ment.

http://www.ateneuarenyenc.org ©   va nèixer a l'espai virtual el dia 19 de juliol de 2014 i  pertany a la societat Ateneu Arenyenc, fundada el 1884.
Als locals de la societat, s'hi pot accedir per dos carrers de la vila,
Carrer Ample, 20-22. 08350, Arenys de Mar, Barcelona.  Passeig Xifré, 16-20. 08350, Arenys de Mar, Barcelona.
Aquest web ha estat dissenya: per Pere Planells, l'estiu del 2014