S O C I A L
ALTRES CONFERÈNCIES FETES
Benvolguts i benvolgudes, durant el proper mes de juny es durà a terme a l'Ateneu una sèrie d'actes sota el títol “Debats constitucionals – Reflexions i anotacions al voltant de com volem que sigui la nova constitució catalana” organitzats per l'ANC i Ateneu d'Arenys de Mar, amb la col·laboració i l'assessorament de ReiniciaCatalunya.cat**, en els quals hi podreu participar. L'acte inicial de presentació serà aquest divendres dia 15 de maig, a 2/4 de 8 del vespre, a la Sala d’Actes de l’Ateneu. Seguidament se'n faran 5 sessions en les dates i sota els títols següents: 1. divendres 5 de juny: “Drets Fonamentals i drets emergents2. divendres 12 de juny: “Llei electoral i estructures d’estat3. divendres 19 de juny: “Distribució territorial del poder4. divendres 26 de juny: “Recursos naturals 5. divendres 3 de juliol: acte de cloenda
En cada acte hi haurà un ponent que farà una exposició per centrar el tema, de més o menys un quart d’hora. A partir d’aquí tothom podrà participar dirigint preguntes i exposicions que constaran en un dossier d'intervencions/conclusions dels debats, els quals serviran per proporcionar continguts amb vocació de ser recollits en textos constitucionals.
Us convidem doncs a participar-hi amb preguntes a debatre. Tinguem molt present que es tracta d'una oportunitat única de participar en el procés constitucional, aportant als juristes i polítics la veu del poble, sovint oblidada en aquests processos. Us hi esperem!
CONFERÈNCIES FETES, SOTA EL LEMA COMÚ DE SOBIRANIA POPULAR I APODERAMENT

    


http://www.ateneuarenyenc.org ©   va nèixer a l'espai virtual el dia 19 de juliol de 2014 i  pertany a la societat Ateneu Arenyenc, fundada el 1884.
Als locals de la societat, s'hi pot accedir per dos carrers de la vila,
Carrer Ample, 20-22. 08350, Arenys de Mar, Barcelona.  Passeig Xifré, 16-20. 08350, Arenys de Mar, Barcelona.
Aquest web ha estat dissenya: per Pere Planells, l'estiu del 2014